Saturday, September 18
Shadow

Kako koristiti društvene mreže pri traženju posla

 

Društveni mediji su najnevjerojatnija platforma za gotovo sve, poput umrežavanja oughout apsolutno bilo kojem sektoru. Prilikom traženja posla društvene mreže mogu vam postati najdragocjeniji kolega.

Izgradnja solidnih profila na platformama društvenih medija poput Facebooka my spouse and i Twittera zahtijeva priličnu količinu razmišljanja my spouse and i truda, ovisno e tome što želite dobiti od platformi. Kada tražite posao, korištenje Facebooka nevjerojatan je način da stupite oughout kontakt ersus potencijalnim kolegama, poslodavcima ili poslovnim partnerima iz cijelog svijeta.

Kako biste na najbolji način iskoristili svoju omiljenu platformu društvenih medija, evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći na jeff putu.

Održavajte ga čistim

Ako je vaša Zynga stranica puna fotografija koje prikazuju lude vikend -ludorije, velike su šanse da će je potencijalni voditelj karijere uspjeti pronaći. Čak my spouse and i ako odlučite imati osobnu my spouse and i poslovnu stranicu odvojeno na nečemu poput Facebooka, jedna uvijek priča priču e drugoj.

Provokativne slike, pijane my spouse and i neuredne fotografije my spouse and i ružni izrazi touch će dovoljni da nekoga odbiju. Očistite svoju osobnu stranicu, riješite se nezrelih stvari, samo će vam naškoditi karijeri ako ne sada, a new kasnije kasnije.

Zvučajte sami

Sramežljivost my spouse and i stidljivost neće vas primijetiti, nećete istaknuti svoje vještine my spouse and i nećete dobiti najbolji posao oughout DEPRESSING -u. Borite se za mjesto oughout toj liniji, besramno se promovirajte kao robna marka, izgradite veze ersus pravim ljudima, neka svi znaju što možete učiniti my spouse and i pokažite internet marketing oughout svakoj prilici kada tražite posao koristeći društvene mreže. tražim posao

Zatvorena usta pripadaju nevidljivom licu, a new izgradnjom promotivnih stranica na Facebooku my spouse and i redovitim objavljivanjem informacija na Twitteru ljudi će znati tko ste my spouse and i brzo.

Virtualni životopis

Društvene mreže su besplatne, ne koštaju ništa my spouse and i najmoćniji su komunikacijski podij na planeti. Korištenje oughout najbolju korist znači da morate uložiti dodatni napor my spouse and i možete promijeniti svoj život.

Profil društvenih medija ne razlikuje se mnogo od virtualnog životopisa; potencijalni poslovni suradnici my spouse and i poslodavci moći će dobiti kratak opis onoga čime se možete baviti, na primjer fotografijom, lo dobiti priliku pogledati neke od vaših radova, ako su zainteresirani, kontaktirat će vas. Potrudite se da sve prikažete na najbolji mogući način.

Ostanite relevantni

Sastavljanje vrhunskih profila my spouse and i biosa jedna je stvar; nikad ih ažuriranje nije samoubojstvo na društvenim mrežama. Imati zastarjele informacije my spouse and i ništa relevantno od zastarjelih primjera vašeg rada od prije 3 godine, još je gore.

Budite oughout toku, oughout korak ersus tehnologijom, oughout korak ersus vremenom my spouse and i pobrinite se da svojim sljedbenicima my spouse and i potencijalnim poslovnim suradnicima night out nešto za razgovor my spouse and i raspravu.

Budi iskren

Kada tražite posao, samopromocija je jedno, a new nepoštenje drugo; ako tvrdite da ste nagrađivani pisac, bilo bi bolje da dostavite. Ako imate 10 godina iskustva kao grafički dizajner, bolje bi bilo da znate svoje stvari. Ništa ne ubija vjerodostojnost poput laži, iako je pretjerivanje oughout učinku standardna praksa na društvenim medijima, laganje nije.

Pobrinite se da unaprijed obavijestite e svom radnom statusu, prethodno obavljenom poslu my spouse and i klijentima koji su koristili vaše usluge. Poslovni suradnici provjeravaju sve, a new kako biste imali priliku za najbolje poslove oughout DEPRESSING -u, morat ćete biti oughout mogućnosti potkrijepiti svoje tvrdnje my spouse and i staviti pečat na svoju vjerodostojnost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *